Over ons

Wil U graag dansen op supergoede muziek?

Dan bent U bij ons aan het juiste adres!

U ziet het, wij zijn geen traditionele fanfare die zware concertwerken brengt. Wij zijn een toffe groep die bekende, aanstekelijke en dansbare muziek voor jong en oud brengt. Voor ons héél leuk om te spelen, voor U heel leuk om naar te luisteren. Maar vooral heel goed om op te dansen!

Momenteel zijn wij met een 25-tal vaste muzikanten. Deze groep kan uitgebreid worden met zanger, zangeres, backing vocals, gitaar en basgitaar.

Ons repertoire leent zich uitstekend voor de muzikale omlijsting van allerlei evenementen en festiviteiten. Wij brengen verschillende genres van Bigband (James Last, Billy Vaughn, …) over Ballroom (Chacha, Slow Fox, …) tot bekende hits en schlagers om volledig uit de bol te gaan (Tina Turner, Barry White, enz. …)

Door deze veelzijdigheid zijn we uitstekend geschikt om muzikaal van uw evenement of bedrijfsfeest iets bijzonders te maken.

Naast dit geweldige repertoire is er ook nog steeds nood aan een marching band. Wij hebben een eigen drumband en kunnen samen met hen uw optocht of stoet opvrolijken met gekende en leuke stapmarsen.

Heb jij ook zin om met ons deze toffe muziek te komen meespelen, neem dan gerust contact op voor meer informatie over onze repetities en geplande concerten.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Cin Aernouts: +32 477 29 78 25

Natuurlijk kunnen wij nog steeds nieuwe muzikanten gebruiken! Koperblazers, saxofonisten, fluitisten, slagwerkers, gitaar, … Jong, minder jong of al wat ouder, bij ons is iedereen welkom!!! Bij Cin Aernouts: +32 477 29 78 25 kan je daarover alle nodige informatie vragen.